...
TORT DE CIOCOLATĂ ÎN 30 DE SECUNDE
Un tort de ciocolată pe care îl poți pregăti în multe feluri, iar tu decizi ce ingrediente să folosești. Poți folosi ciocolată neagră sau obișnuită și alte ingrediente precum cacao, cafea instant, etc. Mai jos am discutat despre una dintre cele mai rapide metode de a pregăti această rețetă de tort de ciocolată.
INGREDIENTE
4 oz ciocolată (preferabil amară...
Mixe de prăjituri gata de utilizare pentru patiserie.
Produs: Mixuri de prăjituri
Origine: Turcia
Formă: pulbere
Ambalaj: saci de 10 kg
TIPURI: mix pentru pandișpan, mix pentru prăjituri gata, mix pentru swissroll, mix pentru muffins, mix pentru waffles, mix pentru clătite,
Pandișpan, standard, muffins, waffles, clătite, red velvet, Trileçe
În lumea panificației, utilizarea îmbunătățitorilor, concentratelor și produselor precocate joacă un rol fundamental în calitatea produselor finale. Aceste ingrediente nu doar că îmbunătățesc textura și gustul produselor de panificație, dar facilitează și procesul de producție în brutării.
Îmbunătățitorii de panificație sunt aditivi care se folosesc pentru a îmbunătăți calitatea aluatului și a produsului final. Unele tipuri comune de îmbunătățitori includ îmbunătățitori pentru aluat, îmbunătățitori pentru fermentație și îmbunătățitori emulsionanți.
Beneficiile lor includ:
Îmbunătățirea texturii și elasticității aluatului.
Creșterea volumului și a pufosului produsului final.
Prelungirea duratei de viață a pâinii.
Gama noastră Acti’Boost include aromatizatori și aromatizatori naturali folosiți pentru a intensifica gustul dulce și cel de grăsime, cu scopul de a îmbunătăți conținutul nutrițional al unui produs.
Gama Acti’Boost Sweet și Acti’Boost Fat de la Metarom te ajută să creezi rețete îmbunătățite, respectând în același timp așteptările de gust ale consumatorilor. Soluțiile noastre Acti’Boost sunt soluții de aromatizare personalizate și eficiente, care te ajută să obții produse finite cu conținut scăzut de zahăr și grăsimi.
Pânzele utilizate de industria de panificație au fost dezvoltate în colaborare cu cei mai mari producători de echipamente din acest domeniu.
Alte produse pentru panificația „artizanală” fac de asemenea parte din gama noastră.
Dezvoltăm și fabricăm premixuri pentru prăjituri, brioșe sau brownies energetice sau proteice.
Experiența noastră în sportul de înaltă performanță ne permite să dezvoltăm băuturi foarte specifice și de înaltă calitate nutrițională.
Ne adaptăm formatul de ambalare la cerințele dumneavoastră.
Ce Livre de Recettes Verrines et Petits Gâteaux de Stéphane Glacier și Gaëtan Paris, 2 Meilleurs Ouvriers de France, ne propune acest recueil de rețete pentru deserturi individuale și verrine.
17 rețete de verrine (cu brânză de vaci, orez cu lapte la portocală și caramel...), 26 rețete de deserturi individuale (inimă de gariguette, mille-feuille cu caramel...), exemple de decorațiuni din ciocolată, 18 rețete pentru bazele patiseriei (aluat de choux, dacquoise...)
Fiecare rețetă este însoțită de fotografia sa, plan de tăiere și prezentată pas cu pas.
Referință: BEL20
În stoc: 4 Produse
Dimensiuni: 243 Pagini - Fr & En
Limba: Franceză și Engleză
De la 250 KG, putem imprima hârtie de copt albă sau maro cu logo-ul dumneavoastră în imprimare spot. Acest lucru se poate face în una sau două culori. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați direct.
Surprinde-ți vizitatorii cu cele mai delicioase deserturi! Descoperă secretele profesioniștilor din bucătărie în acest blog. Cum se face acea frișcă moale și aerată, precum și bezeaua? Secretul constă în oxidul de azot. Oxidul de azot influențează mult gustul, textura și durata de viață a frișcii. Prin combinarea oxidului de azot cu un sifon pentru frișcă, poți obține o frișcă delicioasă și cremoasă în doar câteva minute.
AM ÎNREGISTRAT PAȘII DE MAI JOS PENTRU TINE:
Îndepărtează capul de la sifonul tău pentru frișcă, toarnă cantitatea exactă de frișcă care se potrivește cu dimensiunea, împreună cu îndulcitor sau zahăr pudră după gust, și atașează din nou capul.
Găsește suportul pentru cartușul de N2O și desfă-l. Introdu furtunul de la încărcătorul de frișcă cu oxid de azot în suportul cartușului și desfă regulatorul de presiune pentru a elibera gazul de oxid de azot. Umple sifonul pentru frișcă. Și strânge din nou suportul cartușului.
Cubilia vestibulum interdum nisl a parturient a auctor vestibulum taciti vel bibendum tempor adipiscing suspendisse posuere liber penatibus lorem at interdum tristique iaculis redosan condimentum a ac rutrum mollis consectetur. Aenean nascetur vehicula egestas a adipiscing a est egestas suspendisse parturient diam adipiscing mattis elementum velit pulvinar suscipit sagittis facilisis facilisi tortor morbi at aliquam.
Netus nisi volutpat donec condimentum nunc eu sem odio condimentum hendrerit nisl mollis scelerisque ad vitae a eu.
Etiam dictumst congue a non class risus sed a. Diam adipiscing a condimentum in a nisl a maecenas liber pharetra tincidunt phasellus justo molestie bibendum. Vestibulum penatibus vestibulum lobortis vehicula euismod a platea taciti a eget in nec cum eget curabitur justo id enim mi velit at cum. Eu amet ut elit a sociis himenaeos eros nunc at pharetra magna suscipit.
SKU:900502
we:5, 8 Oz / 165 gr
st:3 zile la temperatura camerei
De asemenea, acestea sunt similare cu plăcintele clasice, dar îmbogățite cu ouă, lapte și diverse alte ingrediente. Urmând învățăturile bunicilor noștri, cantitatea de făină integrală utilizată permite obținerea unui produs foarte delicat, dar, în același timp, plin de gust. Foițele sunt întinse manual, conform tradiției de familie.
Miere din regiunea Centre 50%, făină de grâu și secară din Sologne (gluten), apă, ouă, unt, stafide 5%, praf de copt bicarbonat de sodiu, sare de Guérande, condimente anason stelat, cardamom, scorțișoară, cuișoare, rom 0.2%.
Fabricat într-un atelier care utilizează fructe cu coajă.
A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură.
Energie 1307 KJ / 313 Kcal
grăsimi 2.6 g
din care acizi grași saturați 1.4 g
Carbohidrați 65.7 g
din care zaharuri 41.0 g
Proteine 4.6 g
Sare 0.2 g
Data limită de consum 4 luni după fabricare.
Pâinile noastre de condimente sunt fabricate în mod artizanal într-un atelier situat în Faverolles-sur-Cher, în Loiret-Cher.
Miere pură, deoarece nu adăugăm în rețeta noastră niciun alt ingredient îndulcitor; aroma puternică a mierii chihlimbar, combinată cu o notă din amestecul nostru de condimente, ne oferă o lungime frumoasă în gură. Iată pâinea de condimente așa cum ne place să o împărtășim.
Greutate netă: 250g
Ambalare: matriță lemn-film-eticheta + contraeticheta
Termen de fabricație: 15 zile
Ingredientele CONDETTA oferă produsului dumneavoastră un caracter special. Competența noastră se extinde de la prăjituri și brioșe suculente, la umpluturi cremoase și creme reci, până la biscuiți sau rulouri cu pizza.
O caracteristică specială sunt amestecurile noastre vegane pentru prăjituri, creme reci și stabilizatori pentru frișcă.
În plus, vă furnizăm compuși pentru produse de patiserie în calități speciale, cum ar fi Bio, Halal, Kosher.
Portofoliul nostru de produse pentru domeniul produselor de patiserie include:
Produse de patiserie fine
Stabilizatori pentru frișcă
Creme reci
Umpluturi dulci
Amestecuri pentru prăjituri, brioșe și biscuiți
Cheesecake
Gustări
Umpluturi picante
Bile de gustare
Biscuiți
Produse noi în categoria biscuiților, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți ușori cu cocos de 25g, preparați cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Aromati și gustoși, perfecți pentru alimentația celor care doresc să evite glutenul, lactoza și proteinele animale.
Numeroase produse finite foarte variate sunt vizate de această tehnologie.
Gama noastră de ingrediente acoperă întreaga gamă a acestor nevoi.
Croissante, pâini cu ciocolată, brioșe, cu tehnologiile de congelare sau fără dospire.
Găluște, plăcinte cu fructe,…
BAKLAVA CLASICĂ CU PISTACII
Prima versiune a baklavei. Vei iubi baklava clasică, realizată cu metoda de producție și tăiere care a fost folosită timp de secole.
Tahmis, una dintre cele mai vechi mărci de arome din lume și din Turcia, există din 1635.
Tahmis a fost fondată în 1635 în Gaziantep, centrul Orientului Mijlociu. Deoarece Gaziantep se află pe vechiul Drum al Mătăsii, a găzduit în trecut mulți regi, călători și comercianți. Printre cele mai importante arome ale Tahmis se numără cafeaua și baklava.
Basak Gida, care și-a început activitatea în 1986 în sectorul alimentar și și-a continuat afacerea cu Hakiki Bosnak Boregi (Plăcintă în stil bosniac) fondată în 2004 și Basak Pasta Evi (Casa de prăjituri) fondată în 2010, și-a încununat activitățile cu înființarea My Cake’s Plus Tic. Ltd. Sti. în 2017, producând alimente congelate și produse de patiserie. Obiectivul nostru este să facem oamenii fericiți, să creăm locuri de muncă și să prezentăm gusturi diferite. Scopul nostru în sector este să ducem calitatea și inovațiile întotdeauna la un nivel mai înalt. Oferim servicii cu o echipă profesionistă și meșteșugari experimentați în domeniile producției și marketingului. Motto-ul nostru este „Fă-i pe oamenii noștri să guste plăcerea fericirii.”
Oferim soluții optimizate de depozitare a alimentelor pentru a maximiza spațiul și a menține standarde ridicate de igienă, facilitând astfel gestionarea stocurilor și pregătirea meselor.
Pre-rulat și pre-fermentat, aluatul express garantează o crustă crocantă, care se topește în gură și are un aspect indiscutabil tradițional. Se decongelează în câteva ore și poate fi folosit în aceeași zi.